lørdag d. 18-01-2020 kl. 11:25 Uge 3

Lær kinesisk mandarin

Interessen for kina og dermed det kinesiske sprog stiger i disse år.

Med blot få simple ord og sætninger kan du nedbryde den kulturbarriere som naturligt består mellem folk der ikke taler samme sprog.

Hvad enten du er absolut nybegynder eller allerede har kendskab til det kinesiske sprog kan jeg tilbyde dig / jer undervisning på alle niveauer i kinesisk mandarin.

Det gælder såvel:

  • Studerende (gym / hf , universitet m.v.) som ønsker at få styrket deres kinesiske udtale og / eller at få hjælp med deres skriftlige kinesisk (Hanzi) .

  • Familien eller gruppen som skal på ferie i Kina og godt vil kunne de mest basale gloser på hoteller, i lufthavnen på restauranten eller blot i mødet med kineserne.
  • Virksomheder, forretningsdrivende og andre som samarbejder med kinesiske partnere, kan forskellen på succes og fiasko i Kina, handle om små ting.

    Her kan kendskabet til de mest almindelige kinesiske gloser, og ikke mindst kinesiske sociale normer, være forskellen på succes og fiasko.

Der er masser af online-ressourcer til at lære kinesiske gloser og høre den korrekte udtale. Problemet er dog - at din egen udtale ikke kan korrigeres via nettet.

Kinesiske provinsnavne

Hør her hvordan de kinesiske provinsers navne skal udtales:

Kinesiske provinshovedstæder

Hør her hvordan de provinshovedstædernes navne udtales: